Lirik Tak Akoni Aku Seng Salah – NELLA KHARISMA

Posted on

Lirik Tak Akoni Aku Seng Salah – NELLA KHARISMA.

Kangen yen kelingan awakmu
Loro ati mergo aku
Mergo atiku suloyo
Ninggal lungo tanpo kondo
Golek tresno sing liyo

Asmoroku wis bubrah
Gawe uripmu susah
Neng endi sliramu
Aku pengen ketemu

Kabeh iki salahku
Gawe remuk atimu
Aku sing ngucap janji
Aku sing mblenjani

Pancen aku ra biso
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu …. hooo …
Aku pengen ketemu
Ngucap pangapuraku, kanggo kowe

Pancen aku seng kudu tok salahke
Sampun adoh ono ning moto

Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo
Mbiyene tak sio sio uwong sing ngorbanke wektu
Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu
Udan raiso mbusak kahananmu sing pahit
Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pahit
Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng
Aku ora jaluk bali roso kangenku tak gawe lerem

Tak akoni aku seng salah
Gawe ati ajar ngalah, pancen aku sing kleru
Cerito iki malah bubrah, sosok yang kubanggakan
Walau ku bukan pilihan, aku pasrah marang gusti
Tetep kudu bertahan, tur yo piye meneh
Aku wis lilo legowo, nadyan nek ketemu roso
Dek dekan njero dodo, tuk cubo sak kuatku
Jodo ra bakal mlayu, mugo sampeyan urip bareng aku

Kabeh iki salahku
Gawe remuk atimu
Aku sing ngucap janji
Aku sing mblenjani

Pancen aku ra biso
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu …. hooo …

Aku pengen ketemu
Ngucap pangapuraku
Kanggo kowe
Pancen aku sing kudu tok salahke

Demikian info lirik lagu dari nella kharisma terbaru dengan judul Tak Akoni Aku Sing Salah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *