Lirik Lagu Campursari Langit mendung Kutho Ngawi – Rika Asbi

Posted on

Dalan iki biyen tak liwati
Nalikane Langit mendung kitho ngawi

Sendang glagah wis ginurit njronong ati
Saben liwat aku ora biso lali

Tak ulati isi koyo wingi uni
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili

Roso nglanut yen katon pan tanpo pagut
Katrisnanku rinengut porbaning pesti

Mbalik…dalan…iki…Lst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *