Lirik Lagu Campursari Langit mendung Kutho Ngawi – Rika Asbi

Diposting pada

Dalan iki biyen tak liwati
Nalikane Langit mendung kitho ngawi

Sendang glagah wis ginurit njronong ati
Saben liwat aku ora biso lali

Tak ulati isi koyo wingi uni
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili

Roso nglanut yen katon pan tanpo pagut
Katrisnanku rinengut porbaning pesti

Mbalik…dalan…iki…Lst

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *