Lirik Lagu Campur Sari Tembang Kenangan Yunita

Posted on

Lirik Lagu Campur Sari Tembang Kenangan Yunita

Wayah wengi udan grimis rah uwis uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak trisnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet a gawe loro dadaku
Lewat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

Liwat Tembang kangen aku titip trisno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kange aku titip sayang
Trisnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setio ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen iki wujude katresnanku

Lirik Lagu Campur Sari Tembang Kenangan Yunita

Wayah wengi udan grimis rah uwis uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak trisnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet a gawe loro dadaku
Lewat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

Liwat Tembang kangen aku titip trisno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kange aku titip sayang
Trisnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setio ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen iki wujude katresnanku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *