Lirik Lagu Banyuwangi Wujute Roso – Demy

Posted on

Baten son roso perih perihe seneng
Semendale ati nison dong nyawang riko
Roso ngeman-ngeman no reng dodo
Kepengine son rumati nong jero ati

(*)
Kangen hang son songgo iki tondone roso
Ojo sampek riko gawe ison gersulo
Wedi kelangan riko pancene ono
Son jalok ati welas ison

Reff :……
Iki tondone welas ison
wujute roso mong kanggo riko
Mugo welase riko terimo
Myakne son lego
Seng nyesek nong dodo
Iki wujute roso
Iki wujute roso

Back to (*)…..Reff…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *