Lirik Lagu Banyuwangi Lintange Ati Wandra

Posted on

Lirik Lagu Banyuwangi Lintange Ati Wandra.

Ciptaan : Rean Yayan

Lirik Lagu Banyuwangi Lintange Ati Wandra

Vocalis : Wandra

Lintange Ati

Lawase isun mendem roso iki
Saikine wis sun temoni
Sing sio sio isun nganteni
Kembange wis mekar ngemuli ati

Koyo tah segoro sing ninggalno pesisire
Sun lan riko urip bareng selawase
Koyo tah segoro sing ninggalno pesisire
Sun lan riko dadi siji selawase

Girang ning atinisun
Nggandeng demenan wis kelaksan
Sun gayuh lintange ati
Sun sanding lan sun dampingi

Lawase isun mendem roso iki
Saikine wis sun temoni
Sing sio sio isun nganteni
Kembange wis mekar ngemuli ati

Koyo tah segoro sing ninggalno pesisire
Sun lan riko dadi siji selawase
Koyo tah segoro sing ninggalno pesisire
Sun lan riko dadi siji selawase

Girang ning atinisun
Nggandeng demenan wis kelaksan
Sun gayuh lintange ati
Sun sanding lan sun dampingi

Janur hang wis melengkung
Ugo wis dadi saksi
Tondo bukti welas sun iki
Sun keduman welase gusti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *